Askeri okul nöbeti kara kışa rağmen devam etti

Türk Ordusunun göz bebeği olan askeri okulların yeniden açılması için başlatılan mücadele kara kışa rağmen devam etti. İstanbul Beşiktaş'ta başlayan nöbete, Ankara'da dahil oldu. 2 ilde yapılan açıklamaların ortak vurgusu "Askeri okulların derhal açılması" oldu.

Abone ol

Vatan aşkı ne kar dinledi, ne de soğuk hava.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bel kemiği olan askeri okulların yeniden açılması için başlatılan mücadele kara kışa rağmen devam etti.

Beşiktaş meydanında başlayan mücadeleye, bu hafta bir de Başkent'teki mücadele eklendi. 2 nöbetin gündemindeyse askeri okulların yeniden açılması, terörle mücadele ve Türk Milleti'ni bölen yeni anayasa teklifi vardı.

Her zaman olduğu gibi nöbet yine saat tam 13:30'da şehitlere saygı nöbetiyle başladı.

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu üyesi Hıdır Hokka, askeri okulların derhal açılması gerektiğini vurguladı.

Vatanseverler, Türk Milleti'ni ayrıştıran yeni anayasa teklifine de tepkiliydi.

Başkent Ankara'daki mücadelenin adresiyse Sakarya Meydanı oldu.

TESUD öncülüğündeki nöbete Vatan Partisi, Cumhuriyet Kadınları Derneği, Vardiya Bizde Platformu, Türkiye Gençlik Birliği ve Türkiye Sanatçılar Birliği de destek verdi.

HABER: DENİZ ADALI-TANSEV KARA

KAMERA: ŞENGÜL DERİN-TANSEV KARA

ulusalkanal.com.tr

Reina'ya saldıran teröristin kimliği belli oldu Gündem İzmir'deki terör saldırısında yaralananlar ilk kez Ulusal Kanal'a konuştu Gündem Üst düzey 3 sözde emirin de olduğu 37 IŞİD'li terörist etkisiz hale getirildi Gündem Şehit Teğmen Mustafa Yazgan toprağa verildi Gündem