Cephede gece sıcak geçti: 7 köy daha Ermeni işgalinden kurtarıldı

Azerbaycan'nın Ermenistan işgalein karşı başlattığı mücadele sürüyor. 7 köyün daha Ermenistan'ın işgalinden kurtarıldığını duyuruldu. Sivilleri hedef alan Ermenistan, Terter, Horadiz ve Gence kentlerine füze saldırısı düzenledi. Ermeni saldırılarında şuana kadar 22 sivilin hayatını kaybettiği açıklandı.

Abone ol

Azerbaycan ordusu, Dağlık Karabağ'da 7 köyü daha Ermenistan işgalinden kurtardı.

Bölgede sıcak çatışmalar sürerken Ermenistan ordusu Terter ve Horadiz kentlerine füze saldırısı düzenledi. Hankendi (Stepanakert) tarafından gelen saldırılara Azerbaycan güçleri karşılık verdi.

Sivillerin hedef alındığı kentlerden biri Gence'ydi. Magathis-Agderinsk yönünde Ermenistan’a ait 4 tank imha edildi, 3 tank alındı.

Azerbaycan Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, 27 Eylül’den bu yana süren çatışmalarda 22 Azerbaycan vatandaşının hayatını kaybettiği belirtildi.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Vagif Dergahlı da Azeri ve Türk askerler arasında olduğu iddia edilen telsiz konuşması kaydının sahte olduğunu açıkladı.

Ermenistan Ulusal Güvenlik Servisi’nin yayınladığı ses kaydının bölgedeki askeri eylemlerle hiçbir ilgisi olmadığı vurgulandı.

Ağrı kırsalında 3 terörist etkisiz hale getirildi Gündem İran'dan Azerbaycan açıklaması: "Aramıza fitne sokmak istiyorlar" Gündem Doğu Perinçek: Azerbaycan meselesi ateşkes çağrılarıyla değil savaşla çözülecek Gündem Marmara'da sıcaklıklar mevsim normalleri üzerinde seyredecek Gündem