Usta sanatçı Atilla Özdemiroğlu korkuttu!

Türk müzik dünyasının usta ismi Atilla Özdemiroğlu hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan 71 yaşındaki sanatçı, bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu.

Abone ol

Türk müzik dünyasının usta ismi Atilla Özdemiroğlu hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan 71 yaşındaki sanatçı, bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu.

Türk müzik dünyasının usta sanatçısı Atilla Özdemiroğlu hastaneye kaldırıldı.

Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören 71 yaşındaki Özdemiroğlu, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Kızı Yaprak Özdemiroğlu, sanatçının durumunun iyi olduğunu açıkladı. Atilla Özdemiroğlu, sanatçı arkadaşlarının geçmiş olsun dileklerine twitter’dan teşekkür etti. Hayranlarına ziyarete izin verilmediği için "Hastaneye gelmeyin" uyarısı yaptı.

Besteci ve aranjör olarak çeşitli eserlere imza atan Özdemiroğlu, kariyeri boyunca Ajda Pekkan, Nilüfer, Kayahan, Sezen Aksu, Onno Tunç ve Uzay Heparı gibi önemli isimlerle çalıştı.

Film müzikleri de yapan sanatçının 7 Altın Portakal ödülü bulunuyor. Eurovision Şarkı Yarışması için de besteler yapan Özdemiroğlu'nun imza attığı eserler arasında "Delisin" ve "Petrol" de var.

Atilla Özdemiroğlu, Gülgün Feyman Budak'ın Ulusal Kanal'da sunduğu Püf Noktası programının da ilk konuğu olmuştu.

"Aydın insanı eğer siz sadece bilimden uzaklaştırıp da başka bir alanda kapalı bir şekilde onu onun ancak inançla varolacağına inandırırsanız maalesef geri bir toplum olmaktan kurtulamazsınız"

ulusalkanal.com.tr

3 gündür hastanede Gündem Antalya'dan kötü haber! 1 polisimiz şehit oldu! Gündem Erdoğan'ın hayalini kurduğu Emevi Camisi'ne İşçi Partisi heyeti girdi Gündem "Kumpasçılardan hesap soracağız" Gündem