Salgının üreten kahramanları

Bugün, dünyanın dört bir yanında üretenlerin, toprağı işleyenlerin, Dünya Çiftçilerinin Günü. Afette, salgında ve her şart altında, kesintisiz emek... Toprak işçiliği ve vatan aşkı. Milletin efendisini, Türk Çiftçisini bir adım öne çıkaran işte bu aşk. Onların adı salgınla mücadelenin kahramanları arasına yazıldı. Gıda güvenliğimizin ön cephesinde ki askerimiz oldular. Bizler de Ulusal Kanal olarak nasırlı ellerinden öpüyoruz. Ve acil taleplerinin bir an önce karşılanması için, 'gün bu gündür' diyoruz.

Abone ol

Türk çiftçisi, salgında da, afette de, vatanın her zor gününde hep ön safta. Ne pazar sorunu, ne girdi maliyetlerinin ağır yükü, onları kesintisiz üretimden alı koymadı.

Adlarını salgınla mücadelenin kahramanları arasına onurla yazdırdılar. Gıda güvenliğimizin ön cephesinde ki asker oldular.

Tarlada, bahçede, serada izini bıraktı...hasatta, harmanda ülkesinin yüzünü ak etti.

Türk çiftçisi, hakkından da haklılığından da ödün vermedi. Yeri geldi, bilgece duruşuyla yetkililere yol gösterdi, yerli üretim bilinci aşıladı. "Üretirsek var oluruz, üretmezsek yok oluruz." dedi

Kumlucalı üreticiler, Ulusal Kanal izleyicileri için bu güne özel kutlama videosu çekti.

Bugün Dünya Çiftçiler günü. Ne yapsak, ne söylesek eksik kalır. İyisi mi, büyük emekleri ve yıllardır dile getirdikleri talepleri için hedef; üreticinin de baş tacı edildiği günler olsun.

ulusal.com.tr

Ek vergi kararı neyi amaçlıyor? Ekonomi Benzin ve motorinde indirim Ekonomi Bakan Varank: Üretimi ayakta tutacağız Ekonomi Ekonomist Enis Musluoğlu: Türkiye’den servet aktarımı yapan kişiler takip edilmeli Ekonomi