Cemaatin sorusuna Ali İsmail'in babasından tepki

Eskişehir’e bir tiyatro oyununa konuk olarak gelen Şahap Korkmaz, cemaatin Ali İsmail Korkmaz'ı din testinde kötü örnek olarak konuşması hakkında Aydınlık'a konuştu.

Abone ol

Korkmaz, “Zorla Müslüman olan, kendisini aklayıp başkasını karalamaya çalışan kişiye ben Müslüman diyemem. Ölen birisini misilleme yapmak için örnek gösteren kişi ne insandır ne hayvandır, vahşidir” şeklinde konuştu.

Cemaat’e yakınlığı ile bilinen Sözün Özü Yayınları tarafından 6. sınıf öğrencileri için hazırlanan deneme sınavı kitapçığında “Namaz, başlama tekbiri, ayakta durmak, eğilmek (rükû), see yapmak ve selam vermek gibi hareketlerden oluşur. Buna göre aşağıdaki görsellerde namazdaki hareketlerden hangisi yanlış gösterilmiştir” sorusuna cevap olarak sunulan şıklarda grafik olarak çizilmiş namaz hareketlerini gösteren fotoğraflar yer alırken, sorunun yanlış şık olarak Ali İsmail Korkmaz’ın fotoğrafına yer verildi.

Gizemgül Yavuz/Eskişehir

Valinin azarladığı öğretmen hayatını kaybetti Yurt İzmir'de tren kazası Yurt DHKP-C'ye 7 ilde operasyon! Yurt İstanbul'da silahlı soygun! Yurt