Ağrı'da facia: Aynı aileden 8 kişi öldü

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde bir aile yok oldu. Alıntepe Köyü'nde yaşayan Zeyat ailesinden anne, baba ve 6 çocuk zehirlenerek hayatını kaybetti. Ailenin gıda zehirlenmesi ya da aydınlatmada kullanılan tüpgazlı lambadan zehirlendikleri sanılıyor.

Abone ol

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde aynı aileden 8 kişi hayatını kaybetti. Ailenin ya gıda zehirlenmesi ya da tüpgazlı lambadan zehirlendikleri sanılıyor.

Zeyat ailesi, Doğubayazıt ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Alıntepe Köyü’nde yaşıyordu. Aile fertlerinden uzun süre ses çıkmayınca komşuları endişelendi.

Önce kapı çalındı. Açan olmayınca, durum muhtara bildirildi. Köy muhtarı İdris Çeri ile birlikte komşular, kapıyı kırarak içeri girince manzara karşısında şaşkına döndü.

Muhtar, aile reisi Abdulkadir Zeylat, eşi Antika Zeyat ile yaşları 3 ile 18 arasında olan çocukları Özlem, Semra, zihinsel engelli Kenan, Adem, Erdem, Miraç Zeyat’ın cansız bedenleriyle karşılaştı.

Köylüler durumu jandarmaya bildirdi. Zeyaf Ailesinin 8 ferdinin, gıda zehirlenmesi ya da aydınlatmada kullanılan tüpgazlı lambadan zehirlendikleri sanılıyor.

Ailenin 19 yaşındaki çocuğu Kemal Zeyat ise İstanbul’a çalışmaya gittiği için kurtuldu.

Cansız bedenler otopsi yapılmak üzere Erzurum’a gönderildi.

ulusalkanal.com.tr

ATM'den para çekerken dikkat! Yurt Eşini intihardan vazgeçirmek isterken tabancayla vurdu Yurt Kurtarmak için yaktılar! Yurt Yedikleri helvadan zehirlendiler Yurt