Fenerbahçe A Grubu'nda liderliğe yükseldi

Turkish Airlines Euroleague A Grubu beşinci hafta müsabakasında Fenerbahçe, Rus temsilcisi Khimki Moskova'yı 88-83 yendi.

Abone ol

Bu sonuçla galibiyet sayısını 4'e çıkaran Fenerbahçe, A Grubu'nda liderliğe yükseldi.

Sarı-lacivertli takım bir sonraki Euroleague maçında ise 19 Kasım Perşembe günü deplasmanda Bayern Münih ile karşılaşacak.

Fenerbahçe - Khimki Moskova maçının ardından

Turkish Airlines Euroleague A Grubu beşinci hafta müsabakasında Fenerbahçe, Rus temsilcisi Khimki Moskova'yı 88-83 yendi. Bu sonuçla galibiyet sayısını 4'e çıkaran Fenerbahçe, A Grubu'nda liderliğe yükseldi.

Maçın ardından açıklamarda bulunan Fenerbahçe başantrenörü Zeljko Obradovic, "Bizim için çok duygusal ve güzel bir maçtı. İkinci yarıda rakibimizin geri dönüşünü bekliyorduk. Çünkü çok yetenekli oyunculardan kurulu bir takım. Son çeyrekte biraz zorlandık, bazı oyuncularımız yorulmuştu. Çok fazla pas vermeden hızlı atışlar kullandık. Bunu düzeltmemiz gerekiyor" dedi.

Ali Muhammed'e sarıldığı anı herkesin merak ettiğini ifade eden Obradovic, "Herkes Ali Muhammed'e sarıldığım anı merak ediyordur. Pozisyonlar dışında onun yerde verdiği top kapma mücadelesi çok önemliydi. Her maçta ve pozisyonda takımımın bu ruha sahip olmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Khimki Başantrenörü Rimas Kurtinaitis ise yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'yi ve Obradovic'i tebrik ediyorum. Biz de çok iyi savaştık ve yüreğimizi parkeye koyduk. Üçlüklerde iyi değildik. Bazen şans da lazım. Maçın sonunda biz serbest atışları kaçırdık ama Fenerbahçe atmayı başardı" diye konuştu. DHA

Trabzonsporlu futbolcular şaşkın Spor Hidayet Türkoğlu'ndan veda Spor Almanya A Milli Futbol Takımı'nın konakladığı otele bomba ihbarı Spor Türk boksu yine mahkemede Spor