Erdoğan-Karamollaoğlu görüşmesinde ne konuşuldu? İşte kritik görüşmenin detayları

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Temel Karamollaoğlu'nu kabulünün detayları ortaya çıktı. İkilinin görüşmesinde iç siyasetten ekonomiye, dış politikadan terörle mücadeleye kadar birçok başlıktaki gelişmeler hakkında karşılıklı fikir teatisinde bulunulduğu öğrenildi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu kabul etti.

İkili arasında 2 saatten fazla süren görüşmenin detayları da ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karamollaoğlu arasında, dostane bir ortamda ve olumlu havada geçen görüşmede ülke, bölge ve dünya gündemindeki konular ele alındı.

Görüşmede, Erdoğan ve Karamollaoğlu, iç siyasetten ekonomiye, dış politikadan terörle mücadeleye kadar birçok başlıktaki gelişmeler hakkında karşılıklı fikir teatisinde bulundu.

''DOSTANE, GÜZEL BİR GÖRÜŞME OLDU''

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

- Sayın Cumhurbaşkanımızla bir görüşme talebimiz olmuştu, bugüne randevu verdiler. 2 saat kadar uzunca bir zaman hem ülkemizin hem dünyanın neredeyse temas etmediğimiz meselesi kalmadı. Bazı noktalarda aynı fikirleri, bazı noktalarda da farklı fikirleri taşıyoruz ama çok dostane, güzel bir görüşme oldu.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan Lütfü Türkkan açıklaması Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak Başbakanı Kazımi'ye geçmiş olsun mektubu Gündem Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Libya için istikrar vurgusu Gündem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: ''Yarından itibaren 18 yaş ve üzeri vatandaşlarımız hatırlatma dozunu olabilecek'' Gündem