Vekile nükleer kıyak

Meclis Sanayi ve Enerji Komisyonu üyesi milletvekillerinin Rusya ziyareti masraflarını, Mersin'e nükleer santral kuracak olan Akkuyu A.Ş. tarafından karşılandığı ortaya çıktı. Komisyon Başkanı Halil Mazıcıoğlu, yazılı bir açıklamayla gezinin "nükleer santral hakkındaki görüşleri değiştirdiğini" söyledi.

Abone ol

Meclis Sanayi ve Enerji Komisyonu’nun Rusya’ya yaptığı ziyaretin masraflarını, Mersin'e nükleer santral kuracak olan Akkuyu A.Ş. tarafından karşılandığı ortaya çıktı.

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberine göre, nükleer enerji ve santralla ilgili düzenlemelerin görüşüldüğü Sanayi ve Enerji Komisyonu üyesi milletvekilleri, eşleriyle birlikte Petersburg’a gitti.

AKP, CHP, MHP ve HDP’li milletvekillerinin katıldığı gezide, komisyon üyeleri Rusya’nın Novovoronej ve Leningrad nükleer güç santrallerini ziyaret etti.

21 milletvekilinin katıldığı gezinin masrafları ise Mersin'e nükleer satral kuracak olan Akkuyu NGS A.Ş. karşıladı. Komisyon Başkanı Halil Mazıcıoğlu Rusya gezisinden yazılı bir açıklama yaparak gezinin "nükleer santral hakkındaki görüşleri değiştirdiğini" söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Ali İsmail Korkmaz Davası ertelendi Gündem Bir Hıristiyan Masalı'ndan Türkiye gerçeğine Gündem ''3 aday da Türkiye'yi temsil etmiyor'' Gündem İşçi Partisi İsrail'i protesto etti Gündem