Akhisar Belediyespor'da tempo

SPOR Toto Süper Lig'de ilk 10 hafta sonunda 19 puanla 4'üncü basamağa yerleşen Akhisar Belediyespor'da cumartesi günü deplasmanda oynanacak Kasımpaşa maçı için tempoyu arttırdı.

Abone ol

5 haftadır mağlup olmayan yeşil siyahlı ekip, yenilmezliğini 6'ncı haftaya taşımayı amaçlıyor. Sarı kart cezalısı 2 futbolcusundan Douglao'nun yokluğunda İsmail'i oynatmaya hazırlanan teknik direktör Cihat Arslan, Custodio'nun yerine de Bruno, Aykut ya da LuaLua'yı sahaya sürebileceğini söyledi. Cihat Aslan, kesin kararını bu futbolcuların antrenman performansına bakarak vereceğini dile getirdi. Üç büyüklerden sonra ligin en önemli takımı olarak nitelediği Kasımpaşa karşısında zor bir sınav vereceklerini dile getiren Cihat Arslan, şöyle dedi:

"Kasımpaşa'nın güçlü bir kadrosu ve Rıza Çalımbay gibi kendisini kanıtlamış tecrübeli bir teknik direktörü var. Bu ligde kolay rakip ve rahat maç yok ancak Kasımpaşa hızlı, yaratıcı, etkili oyunculara sahip. Sürpriz bir sonuçla karşılaşmamak için dikkatli olmak zorundayız."

ÖVte yandan yeşil siyahlı ekipte izinli olan Halil Çolak ile N'Guemo son antrnenmana katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Hugo Rodallega ile Douglao'da doktor yönetiminde salonda çalıştı.

Haldun AKYÜZ

DHA

Arkasspor Berlin'de galibiyet peşinde Spor Yeşil sahada ilk defa bir hakem evlilik teklifi yaptı Spor 'Hakemler amatörce işler yapıyorlar!.. Spor Kadroda sürpriz olacak mı? Spor