Türkiye resmen duyurdu: Rus savaş uçakları vurdu!

TSK, El Bab ve güneyindeki IŞİD hedeflerine Rus jetlerinin hava harekatı yaptığını resmen açıkladı.

Abone ol

Rusya Federasyonu hava unsurları tarafından, Bab ve hemen güneyindeki IŞİDhedeflerine 3 kez hava harekâtı icra edildiği; bunun sonucunda 12 IŞİD terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bilgisinin alındığı ifade edildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, bölgede yaşayan sivil halkın zarar görmemesi için her türlü tedbiri almakta ve bu konuda azami hassasiyet gösterdiği vurgulandı.

TSK BİLANÇO VERDİ: 1294 IŞİD'Lİ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bu arada TSK, Fırat Kalkanı Harektının başlangıcından bugüne kadar 1171’i ölü, 117’si yaralı ve 6’sı yakalanmak üzere toplam IŞİD terör örgütü mensubu 1294 terörist; 291’i ölü, 4’ü yaralı ve 11’i teslim olmak üzere toplam PKK/PYD mensubu 306 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Açıklamada, "Türk Hava Kuvvetleri tarafından 883 hedefe 965 bomba atılmıştır. Ayrıca tespit edilen 2392 EYP ve 42 Mayın imha edilmiştir" denildi.

ulusalkanal.com.tr

Devletin merkezindeki FETÖ'cülere gizli operasyon Gündem Hava destekli IŞİD operasyonu: 30 gözaltı Gündem Elektrikten sonra bir şok daha! Açıklama İSKİ'den geldi Gündem Yılbaşında trafik denetimleri artırılacak Gündem