Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan velilere ikinci yarıyıl mesajı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk velilere ikinci yarıyıl hakkında mesaj yayınladı. Batan Selçuk mesajında, iletişime ve hijyen kurallarına vurgu yaptı.

Abone ol

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk velilere ikinci yarıyıl hakkında mesaj yayınladı. Batan Selçuk mesajında, iletişime ve hijyen kurallarına vurgu yaptı.

Bakan Selçuk'un mesajından öne çıkan satırbaşları şu şekilde:

- Sizlerden ricam çocuğunuzun canlı derse katılımını ve TRT EBA kanallarını takibini teşvik ederek okullarımızla ve öğretmenlerimizle iletişim kanallarınızı güçlendirmeniz.

- Çocukları yüz yüze eğitime başlayan ailelerimizin hijyen kurallarına uygun şekilde evlatlarını okula göndermelerini, çantalarına hijyen malzemeleri ve yedek maske eklemelerini hatırlatmakta yarar var.

- Küresel salgın döneminin oluşturduğu tüm belirsizliklere rağmen, bize verdiğiniz destek için gönülden teşekkür ediyorum.

- Bizler, çocuklarımıza daha iyi bir eğitim sunabilmek için dünya standartlarında içerikler ve sistemler oluşturduk. İkinci yarıyıl eğitim programımızı güçlendirmek içinse yine sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu süreçte çocuklarımızın eğitim aidiyetini güçlendirmek için sizin ve çocuklarınızın düzenli bir hayat sürmesi, evlatlarımızın uyku ve beslenmelerinin düzenli olması, huzurlu bir ev ortamında bulunmaları büyük önem taşıyor.

Cezayir: ''Fransa'nın yaptığı nükleer denemelerin korkunç etkileri devam ediyor'' Eğitim Liselerde yüz yüze eğitim başlıyor Eğitim ALES belgeleri erişime açıldı Eğitim MEB'den işitme engelli öğrencilere destek Eğitim