Adana'da şüpeli çanta vatandaşı korkutmadı

ADANA'da bir alışveriş mağazası önüne bırakılan alet çantası polisi harekete geçirdi. Ancak çevredeki vatandaşlar güvenlik önlemi alınan bölgeden ayrılmadı.

Abone ol

Olay,merkez Seyhan İlçesi'nin Dörtyol Caddesi'nde meydana geldi. Bir alışveriş merkezi önünde terk edilmiş alet çantası gören vatandaşlar bomba şüphesiyle polisi aradı. Fransa'nın başkenti Paris'teki terör saldırısı nedeniyle önlemleri artıran Adana polisi ihbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip gönderdi. Sinyal kesici jammer cihazı çalıştıran ekipler, yolu araç trafiğine kapatıp, vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı. Kentin en işlek caddesinde bekleyen vatandaşlar ise polislerin tüm uyarılarına rağmen, emniyet şeridiyle kapatılan bölgeden ayrılmadı. Bazı vatandaşlar bisiklet ve motosikletleriyle şüpheli çantanın yanından geçerken, kimi vatandaşlarda cep telefonlarıyla çalışmalarıyla görüntüledi. Bomba uzmanı polisin yaptığı incelemede çantadan matkap çıktı.

Çağlar ÖZTÜRK- Süleyman CÜZDAN

DHA

Ilgar Dağı geçidinde kar ve tipi nedeniyle 4 gündür mahsurlar Yurt Fuhuş dedikodusuna ormanda işkence iddiası Yurt Polis alarmda! Banka çalışanları rehin alındı Yurt Malatya'da deprem Yurt