134 terörist öldürüldü

Türkiye hem FETÖ hem PKK'ya yönelik operasyonlarda büyük bir ivme kazandı. 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana 20 bin 571 personelin ihraç edildiği açıklandı. Açıklama Milli Savunma Bakanlığı’ndan geldi. Son bir ayda sınırlarımızda 56, sınır ötesinde 78 olmak üzere toplam 134 terörist etkisiz hale getirildi.

Abone ol

FETÖ ve PKK’ya karşı kararlı mücadelede bilanço açıklandı. 4 yılda 20 bin personel FETÖ’den ihraç edildi. PKK'ya yönelik operasyonlarda da son bir ayda 134 terörist öldürüldü.

Türkiye’nin terör örgütlerine karşı mücadele kararlılıkla devam ediyor. Bir yandan FETÖ bir yandan PKK’ya karşı süren operasyonlarda gelinen son aşama Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklandı.

MSB Basın Halkla İlişkiler Müşavirliğinde görevli Binbaşı Pınar Kara bilgilendirme toplantısı yaptı. Binbaşı Kara, darbe girişiminin ardından FETÖ’den ihraç edilen personelin rakamını paylaştı.

Terör örgütü yapılan operasyonlarda büyük darbe aldı.

Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekat bölgelerinde de çalışmalar sürüyor.

Kara, Ermenistan'ın işgal ettiği topraklardan geri çekilmesi gerektiğini de vurguladı.

ulusal.com.tr

Eski Başbakan Mesut Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Gündem Doğu Akdeniz'de yeni Navteks ilanı Gündem Sağlık Bakanı Koca: ''Düşürmek zorundayız'' Gündem Deprem dayanıklılık testi kamu eliyle yapılmalı Gündem