Erdoğan, CHP'nin erken seçim önerisine kapıları kapattı

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, CHP'nin erken seçim önerisine kapıları kapattı, 2019'u gösterdi. CHP ise “Belediye seçimlerini öne alalım” teklifini yeniledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Görevden alınan belediye başkanları için seçim yapalım” dedi.

Abone ol

AKP ile CHP arasında bir kez daha erken seçim tartışması yaşandı. MHP’nin gündeminde ise Amerika’nın politikaları vardı.

AKP ile CHP arasındaki erken seçim tartışmalarında iktidar partisi çizgisini korudu. CHP’nin “belediye seçimlerini erkene alalım” teklifine bir kez daha kapıları kapattı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan. 2019 seçimlerine işaret etti.

CHP’den ise yeni bir öneri geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yalnızca görevden alınan belediye başkanları için erken seçim yapılması teklifinde bulundu.

Grup toplantılarının gündeminde dış politika ve terörle mücadele de vardı. Erdoğan terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Hakkari’de Türk Ordusu’na saldırı düzenleyen bölücü terör örgütü PKK mensuplarından Amerikan yapımı silahların çıktığına dikkat çekti. Washington'a tepki gösterdi.

ulusal.com.tr

Milli Savunma Bakanlığı gazilere yönelik yapılan çirkin saldırı için müdahillik talebinde bulundu Gündem Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nden AKM açıklaması Gündem İngiliz gazeteci Hearst, Ulusal Kanal'a konuştu Gündem Erdoğan AKP'li vekillerle görüşecek Gündem