Fethiye Belediye Başkanı'ndan Vatan Partisi'ne destek açıklaması

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’den Vatan Partisi'ne destek açıklamaları geldi.

Abone ol

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi’den Vatan Partisi'ne destek açıklamaları geldi. Vatan Partisi'nin Fethiye’de açılan seçim bürosunu ziyaret eden Behçet Saatçi, “Gönlüm arzu ediyor ki 12 Eylül’ün ürünü olan %10 gibi ucube bir baraj olmamalıdır. 76 milyon kişiden 1 kişi bile olsa parlamento da temsil edilebilmelidir. Vatan Partisi parlamentoda yer almalıdır. Pek çok Vatan Partili dostlarım var. Vatan Partisi'nin başarılı olması ve parlamentoda yer alması en büyük dileğimdir.” şeklinde açıklamalar yaptı.

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Selvi ise ”Atatürk’ü, Cumhuriyet’i savunanlar, Amerika’ya, PKK’ya, HDP’ye karşı olanlar bu cephede buluşacaktır. Türkiye’yi tekrar Türkiye’den yönetilen bağımsız bir ülke haline getirecektir. Mevzu bahis olan barajlar değil insanlarımızın yüreğidir. Bu irade mutlaka sandığa da yansıyacaktır.” şeklinde konuştu. Bunun ardından Vatan Partisi Muğla Milletvekili adayı Fikret Turan, ”Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesine bağlı olan bir partiyiz. Biz altı oka inanarak yola çıktık ve bu yolda başarılı olacağız.” dedi.

ulusalkanal.com.tr

Konya'da uçak düştü Gündem "Asıl failler Türkiye'dedir" vurgusunu hatırlattı Gündem Libya'da vurulan Türk gemisinin yeni görüntüleri çıktı Gündem 17 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi Gündem