Kuşadası Belediyesi'ne trafik tepkisi

Türkiye'nin en büyük turizm limanlarından Kuşadası'nda belediyenin yeni trafik düzenlemelerine tepki var. Taksiciler, sahil şeridindeki tek yön uygulamasından ve Sevda Tepesi'ndeki seyir terasına giriş yasağından mağdur oldu.

Abone ol

Güçlü Çezik

Türkiye'nin en önemli kruvaziyer limanlarından Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yeni trafik düzenlemesi tepki çekti. Koronavirüs salgını nedeniyle Kruvaziyer gemi turlarının iptal edilmesi en büyük darbeyi Kuşadası'na vurdu. İflasın eşiğine gelen esnafa bir darbe de yeni trafik düzenlemelerinden geldi. Kuşadası Belediyesi'nin sahil şeridindeki tek yön uygulaması taksicilerin tepkisini çekiyor. Yat limanı yönüne giden sivil ve ticari araçlar şehrin içinden dolaşıyor, mesafe uzuyor.

Taksiciler, Cuma pazarı başta olmak üzere kavşak düzenlemeleri de şikayet konusu.

Atatürk heykelinin bulunduğu Sevda Tepesi'ndeki seyir teraslarına sivil araçlar girebiliyor ancak taksi girişi yasak. Taksiciler bunun yarardan çok zarar getirdiği görüşünde. Yasağın kaldırılmasını istiyorlar.

ulusal.com.tr

Hamile kıl keçilerine ultrason kontrolü Yurt Şırnaklı uzman çavuşlardan örnek davranış Yurt Şırnak Valiliğinden nehirde kaybolan Ramazan Yağbasan'ı arama çalışmalarıyla ilgili açıklama Yurt Bursa'da kablo çaldıkları iddia edilen 6 şüpheliden 2'si tutuklandı Yurt