Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar: Teröristlere ağır zayiat verdirilmiştir

"TSK, PKK’ya ağır zayiatlar vermiştir. " "Ateş Serbest 2015" tatbikatının ardından TSK personeline yaptığı konuşmaya bu sözleriyle başlayan Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar önemli mesajlar verdi. Akar, PKK’ya ait çok ciddi oranda silah ve mühimmat depoları, barınma alanları ve sığınakların kullanılmaz hale getirildiğini açıkladı.

Abone ol

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, PKK’yla yapılan mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini söyledi. Akar, “Şehit kanı yerde kalmadı, kalmayacak” dedi.

Genelkurmay Başkanı “Ateş Serbest 2015” tatbikatının başarılı geçmesinin hemen ardından TSK personeline bir konuşma yaptı. Akar, PKK’ya ağır zayiatlar verildiğini söyledi.

"BİRLİĞİ, BÜTÜNLÜĞÜ, GÜVENLİK..."

"Hem Irak'ın kuzeyinde hem yurt içindeki faaliyetlerde çok ciddi oranda silah ve mühimmat depoları, barınma alanları, sığınaklar imha edilerek kullanılamaz hale getirilmiş ve teröristlere ağır zayiat verdirilmiştir, verdirilmeye de devam edilmektedir. Bu mücadelede sonuna kadar gidilecektir. Ülkemizin birliği, bütünlüğü, güvenliği tam olarak sağlanacak ve herkes rahat ve huzur içinde, bir bütün halinde hayatını sürdürecek."

Şehitleri anan, Gazilere de acil şifalar dileyen Genelkurmay Başkanı, “Onların kanı yerde kalmadı, kalmayacak” ifadesini kullandı.

Orgeneral Akar, terör örgütüne aslında çok daha fazla zarar verilebileceğini ancak bazı konularda kendilerini kısıtladıklarını da söyledi.

"İNSAN VERİLEN DEĞER..."

"Kahraman silah arkadaşlarımızın can güvenliğinin korunması ve sivil hedeflere, vatandaşlarımıza zarar vermeme konusundaki özen ve hassasiyettir. Bu insani duygular nedeniyle, hukuki zeminde kalmak arzusu ve düşüncesiyle insana, insan canına verilen değer nedeniyle operasyonlar esnasında büyük bir dikkat, özen ve hassasiyet gösterilmektedir."

ulusalkanal.com.tr

Yalçın Bayer yazdı: 'Darasız hukuk' Gündem Akşam gazetesi yazarı Kayahan Uygur AİHM zaferini yazdı: Bu karar Avrupalılara verilen bir derstir Gündem Yılmaz Özdil: Gene içeri atılsın Doğu Perinçek! Gündem Ahmet Davutoğlu: Tarihi bir karar olarak görüyorum Gündem