Derik'te vatandaşların ihtiyaçları giderildi

Mardin'in Derik ilçesinde operasyonları tamamlayan Özel Harekat Polisleri, kapıları bir bir çalarak vatandaşlara ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Vatandaşlar ise polislere çay ve yemek ikramında bulundu.

Abone ol

Mardin'in Derik ilçesinde güvenlik güçleri operasyonları kısa sürede tamamladı. Polis ilçedeki tüm evleri tek tek dolaşarak vatandaşların temel ihtiyaçlarını giderdi.

Derik'te PKK'lılar, Kale, Dağ, Cevizpınar ve Küçükpınar Mahalleleri'ne iş makineleriyle hendek kazarak, barikat kurmuştu. Bunun üzerine harekete geçen asker ve polisler kısa sürede teröristleri etkisiz hale getirdi. İlçede 17 barikat kaldırıldı, 7 hendek kapatıldı ve 7 terörist öldürüldü.

İlçede başarılı bir operasyona imza atan güvenlik güçleri, operasyonun sona ermesinin ardından bir kez daha harekete geçti.

Polis, ilçedeki tüm evleri dolaşıp, kapıları tek tek çaldı, vatandaşlara ekmek ve su dağıttı.

Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden polis, birşeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Vatandaşlar ise güvenlik güçlerine çay ve yemek ikram etti.

ulusalkanal.com.tr

Artvinli kadınlar: Lokmamızı paylaşırız, toprağımızı asla Gündem 2016 Bütçe tasarısı görüşmeleri devam ediyor. Gündem Devlet Bahçeli: Cemaat MHP'yi ele geçirmek istiyor Gündem Beyaz Saray: Rusların ateşkesi ihlal ettiğini söylemek için erken Gündem