Soner Polat: Bu anlaşma engellenmeli

İngiltere'de "Kıbrıs’ta son gelişmeler, bölgesel sorunlar ve milli çözüm” konulu panel düzenlendi. Başkent Londra'da düzenlenen panelin konuşmacıları, Eski KKTC Ankara Büyükelçisi Dr. Ahmet Zeki Bulunç ve Vatan Partisi Uluslararası İlişkiler Bürosu Başkanı Emekli Tümamiral Soner Polat'tı. Konuşmacılar yavru vatanın tehdit altında olduğu vurgulandı.

Abone ol

İngiltere'nin başkenti Lontra'da Kıbrıs ile ilgili panel düzenlendi.

Ulusal Kanal'ın ev sahipliginde düzenlenen panelin başlığı: Kıbrıs’ta son gelişmeler, bölgesel sorunlar ve milli çözüm.

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan’ın yönettiği panelde KKTC Eski Ankara Büyükelçisi Dr. Ahmet Zeki Bulunç ve Vatan Partisi Uluslararası İlişkiler Bürosu Başkanı Emekli Tümamiral Soner Polat, "Kıbrıs" konusunda uyarılarda bulundu.

Kıbrıs'ta yaptığı temasları aktaran Polat, "bu anlaşma engellenmeli" dedi.

Eski KKTC Ankara Büyükelçisi Dr. Ahmet Zeki Bulunç da müzakerlerin halktan gizli yürütülmesini eleştirdi.

Etkinliğe, İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu, Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi , Kıbrıs Türk Cemiyeti de destek verdi. Etkinlik sonunda Ulusal Gönüllülerine destek olan yurtsevelere plaket verildi.

ulusalkanal.com.tr

Suriye ordusunun resmi zafer ilan ettiği Halep'te ateşkes de sağlandı Dünya Kremlin: Erdoğan ve Putin bugün 'Halep'i görüşecek Dünya Esad: Batı, Rusya'ya teröristleri yenerek çok ileri gittiğimizi söylüyor Dünya Almanya'nın eski Dışişleri Bakanı Joschka Fischer'den derin iz bırakacak tahlil: Batı'nın sonu Dünya