Bayram tatili sona erdi, tatilciler dönüş yoluna çıktı

Bayram tatili sona erdi. Tatilciler dönüş yoluna çıktı. İstanbul'da beklenen yoğunluk şimdilik yok. İzmir-Bursa yolu, Kocaeli bölgesi ve Sakarya'daysa trafik yoğunluğu var. Bu bölgelerde oluşan sıkışma nedeniyle sürücüler, uzun süre trafikte beklemek zorunda kaldı

Abone ol

İstanbul'da olmadı ama bazı yollarda trafik durdu. Tatilciler, otoyollarda uzun kuyruklar oluşturdu.

10 günlük bayram tatinin sona ermesinin ardından tatilciler dönüş yoluna çıktı.

Pazar akşam saatlerinden itibaren özellikle bazı geçiş noktalarında trafik kilitlendi.

TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu İstanbul istikameti Kocaeli kesiminde uzun kuyruklar oluştu. Sıkışan trafikte sürücüler ağır ağır ilerledi.

Bursa-İzmir yolu da trafik yoğunluğunun yaşandığı noktalardan oldu. Otoyollarda kilometrelerce kuyruk oluşturan tatilciler, uzun süre trafikte bekledi.

Tatil yerlerinin çoğunlukta olduğu Ege Bölgesi'nde de tatil trafiği vardı. Geçiş güzergahında bulunan İzmir'in Bornova ilçesi ile Manisa'nın Yunusemre, Akhisar ve Turgutlu ilçelerinde trafik yoğunluğu gözlendi.

Anadolu otoyolunun Sakarya mevkiinde de trafik yoğundu. İstanbul yönü Sapanca gişeleri kesiminde bazı noktalarda yaşanan kazalar, trafik yoğunluğunu daha da artırdı.

Tatilciler dönüş yolunda kullandığı Yalova Topçular Feribot İskelesi en yoğun günlerinden birini yaşadı.

İskeleden başlayan araç trafiği kilometrelerce uzunluğa ulaştı.

İstanbul'a dönüş güzergahında yaşanan yoğunluk otogar girişleri dışında şehrin genelinde gözlenmedi. Kent genelinde yoğunluk yüzde 4'ler seviyesinde kaldı.

15 Temmuz Şehitler , Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim Köprüsünde de akıcı bir trafik vardı.

İstanbul ve bağlantı yollarında gün içinde zaman zaman yoğun trafik olması bekleniyor.

ulusal.com.tr

Bayramın acı tablosu: 9 günde 100 ölü, 439 yaralı Gündem AB Bakanı Ömer Çelik'ten Almanya'ya tepki Gündem Damada 'kedi maması işkencesi' Gündem 13 yaşındaki kızına tecavüz eden genci öldüren babayla ilgili iddia Gündem