Şehide son görev

Diyarbakır'da şehit olan uzman çavuş 23 yaşındaki Ökkeş Korkmaz Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin ağabeyi Mehmet Korkmaz "Bir Ökkeş şehit oldu, gerekirse çocuklarımı da veririm. Vatan sağ olsun" dedi.

Abone ol

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, PKK’lıların saldırısında şehit olan uzman çavuş Ökkeş Korkmaz memleketinde defnedildi.

Dün öğle saatlerinde Tepe bölgesinde karayolları ekiplerinin güvenliğini sağlayan askerlere ateş açılmış, çıkan çatışmada uzman çavuş Ökkeş Korkmaz şehit olurken, 4 asker de yaralanmıştı.

Şehit Ökkeş Korkmaz için Diyarbakır'da askeri tören düzenlendi. Basına kapalı yapılan törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, askeri yetkililer ve şehidin yakınlarının katıldı.

Törenin ardından şehit Ökkeş Korkmaz'ın naaşı, toprağa verilmek üzere memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.

Törene katılan protokol üyeleri, şehidin babası Dursun Korkmaz'a taziye dileklerini iletti. Tören sırasında baba Dursun ve anne Eşe Korkmaz'ın metanetini koruduğu görüldü.

Şehidin ağabeyi Mehmet Korkmaz ise "Bir Ökkeş şehit oldu, gerekirse çocuklarımı da veririm. Vatan sağ olsun" diye haykırdı.

Ökkeş Korkmaz, Veysel Karani Camisi'ndeki cenaze namazının ardından Önsen Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ulusalkanal.com.tr

YSK'dan iki önemli duyuru Gündem Emniyet ve jandarma binalarına saldırı! Çatışma sürüyor! Gündem Yüksekova'da neler oluyor? PKK "siviller vuruluyor" propagandasına başladı Gündem Operasyon her an başlayabilir Gündem