Camide rüşvet iddiası

AKP'yi sarsan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda bu kadar da olmaz dedirten ayrıntılar ortaya çıktı. Şebekenin camide bile rüşvet verildiği iddia edildi. Dosyada yer alan takip tutanaklarına göre, İstanbul Fatih'te bulunan Şehzadebaşı Camisi'nde rüşvet alışverişi yapıldı.

Abone ol

Büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda ortaya çıkan yeni ayrıntılar bu kadar da olmaz dedirtti. Şebekenin rüşvet alışverişi için bir camiyi mesken tuttuğunun tespit edildiği iddia edildi.

Soruşturma dosyasına göre, kültür varlığı olarak belirlenen arazilerin imara açılması için yolsuzluk yapıldı. Bunun için Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu ile Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yetkililerine rüşvet verildiği öne sürüldü.

Rüşvetin verilme yeri olarak ise Fatih'teki Şehzadebaşı Camisi seçildi.

İstanbul 7 No'lu Kültür ve Tabiat Kurulu üyesi S. O.'nun aldığı rüşvet görüntülerinden sonra objektiflere takılan bir isim daha oldu.

Proje sahibi H. A. S.'nin şoforü D. K.'nın, elindeki beyaz karton çantada bulunan 250 bin lira ile birlikte TOKİ binasına gelirken görüntülendi.

D. K'nin, Tapu Kadastro Müdürlüğü yetkilisi İ. K.'ye rüşvet parasını teslim etmek için TOKİ binasına gittiği de tespit edildi.

ulusalkanal.com.tr

Yönetmeliğin iptali için dava açtı Gündem Bakan Bayraktar halka para dağıtırken görüntülendi Gündem Efsane isim öldü Gündem Bu aşka başlangıç Gündem