Güzellik kraliçesi seri katil çıktı!

Bosna Hersek'in Sırp asıllı eski güzellik kraliçesi Slobodanka Tosic, 5 cinayet ve bir hırsızlık olayına karıştığı gerekçesiyle tutuklandı

Abone ol

Sabah'ta yer alan habere göre; Bosna Hersek'in eski güzellik KraliçesiSlobodanka Tosic, cinayetten tutuklandı. Hırvatistan'da yakalanan Sırp asıllı Tosic'in 5 cinayet ve bir hırsızlık suçuna karıştığı iddia ediliyor. 29 yaşındaki eski kraliçeye yöneltilen suçlar, Darko Erez isimli mafya babasıyla yaşadığı ilişkiden kaynaklanıyor. Tosic, eski sevgilisi Djordje Zdrale'yi pusuya düşürüp, öldürüldüğü yere götürmekle de suçlanıyor. Mafya babası Zdrale de cinayet ve hırsızlıktan hüküm giymişti. Slobodanka Tosic, daha önce aralarında Erez ve Zdrale olan mafya babalarıyla yaşadığı aşk ilişkileriyle basının ilgi odağı olmuştu.

KOD ADI 'OPERASYON BEBEĞİ'

Tosic'in yakalandığı, kod adı "Operasyon Bebeği" olan baskında 32 kişi hakkında da farklı suçlamalar var. Bu kişilerden bazılarının suçu sabitken, bazılarının davaları ise hâlen sürüyor. Zdrale'nin de dahil olduğu ileri sürülen çetenin banka, posta ofisi gibi yerlerden 6 milyon dolar soygun yaptığı belirtiliyor. Eski güzelin, kariyeri ve katıldığı realite şovları sayesinde astronomik ücretler kazandığı biliniyor.

BOSNA'DAN KAÇMIŞTI

Bosna Hersek'te 2005'te düzenlenen güzellik yarışmasında birinci seçilen Tosic, ayrıca Miss Photogenic isimli yarışmayı da kazanmıştı. Tosic kendisine yöneltilen suçlar nedeniyle 2014'te Bosna Hersek'ten kaçmıştı.

ulusalkanal.com.tr

Azerbaycan, Ermenistan'ın insansız hava araçlarını düşürdü Dünya Mısır'da alarm üst seviyede Dünya Biri henüz 19 aylık diğeri ise 5 yaşında! Tüm dünyayı kendine hayran bıraktı Dünya Birleşmiş Milletler'den İsrail'e çağrı Dünya