Futbolun Muhammed Ali'si

İspanya'nın Atletico Madrid takımında 3. sezonunu geçiren milli futbolcu Arda Turan, Barcelona maçında gösterdiği performansla İspanyol futbol eleştirmenlerden tam not aldı. El Pais Gazetesi Arda için "Futbolun Muhammed Ali'si'' benzetmesinde bulundu.

Abone ol

İspanya'nın prestijli gazeteleri El Pais ve El Mundo bugünkü spor sayfalarında Arda Turan'ı ön plana çıkardılar.

Arda'ya ''Futbolun Muhammed Ali'si'' benzetmesi yapan El Pais, Barcelona karşısında Atletico Madrid'in en iyi gol fırsatlarını Arda ile yakaldığını ve Türk futbolcunun yaptığı güzel hareketlerle iz bırakarak sahadan ayrıldığını yazdı.

Arda'yı bir "dahi" olarak tanımlayan El Mundo Gazetesi de "Arda oynadığı zaman Atletico Madrid çok daha farklı, daha güzel'' yorumunda bulundu.

Arda'nın çok doğal, ailesi ve arkadaşlarıyla çevrili bir hayatı olan, iyiliksever, küçük şeylerle mutlu olan bir kişiliğe sahip olduğunu anlatan yazının yer aldığı El Mundo, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin Türk futbolcu için söylediği, ''Bizi farklı kılan bir futbolcu'' sözünü başlığına çıkardı.

Öte yandan El Mundo Deportivo gazetesi maçtan önce Arda ile yaptığı röportajı hatırlatarak, ''Arda sözünü tuttu. Atletico'nun en iyisiydi'' ifadesini başlığına çıkardı.

ulusalkanal.com.tr

Altın top sahibini buluyor Spor GS'den 3 puan almak istiyoruz Spor 2. maçında da berabere kaldı Spor ''Şampiyonluk yolunda yürümek istiyoruz'' Spor