Hasan Korkmazcan: Sorun bakanlıkların azaltılması değil

Hükümetin yapısı değişiyor. 21 bakanlık sayısı AKP tarafından 14'e indiriliyor. Yeni düzenleme ile 7 bakanlık kapatılacak. Düzenlemeyi değerlendiren Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, sistemin çıkmazda olduğuna işaret etti, "Sorun bakanlıkların azaltılması değil." dedi. Korkmazcan, hükümeti Türkiye’nin sorunlarını çözmeye çağırdı.

Abone ol

AKP Hükümeti, seçim sonrasında bazı bakanlıkları kapatmaya hazırlanıyor. Halen 21 olan bakanlıklardan bazıları kapatılırken, bazıları da birleştirilerek sayı 14'e düşürülecek. İktidarın yaşanan 15 yıldan hiçbir tecrübe edinmediğine dikkat çeken Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, bu karara tepki gösterdi.

İktidar ve muhalefetin geçmişten ders almadığının altını çizen Kormazcan, bu düzenlemenin sorunlar içinde boğuştuklarının itirafı olduğunu da ifade etti.

Muhalefet partilerinin de iktidarın terk ettiği politikalara döndüğünü hatırlatan Korkmazcan, sorunun bakanlıkların sayısının azaltılması ya da çıkarılması olmadığına dikkat çekti.

Korkmazcan, Türkiye üzerinde yıllardır oynanan bir proje de dikkat çekti.

ulusal.com.tr

Hakime cübbeli protesto Gündem AKP'nin seçim beyannamesi çıkmazı Gündem Kanun Resmi Gazete’de yayımlandı! Atatürk’ün vasiyetini çiğnediler Gündem Belediye ile sendika uzlaştı Gündem