Koronavirüs nedeniyle çok sayıda mağaza geçici olarak kapanıyor

Dünyaya hızla yayılan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'de değişik sektörlerden birçok marka, mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldı.

Abone ol

Koronavirüs vakaları Türkiye'de gün geçtikçe sayısını arttırırken, markalar, fabrikalarını ve mağazalarını geçici bir süre kapatma kararı aldı. Koton, LC Waikiki, Mavi, Intimissimi, İpekyol, Machka, Twist, Penti, Boyner, Mavi, Beymen, Derimod, Mudo Concept, Gizia bu markalardan bazıları…

Markalar mağazalarını süresiz olarak geçici olarak kapatsa da internet siteleri ve aplikasyonlarından hizmet vermeye devam edeceklerini duyurdular.

Penti 19 Mart 2019 tarihinden itibaren mağazalarını geçici olarak kapatacağını ve genel merkezlerinden evde çalışacaklarını duyurdu. Marka internet satışlarına devam edecek.

Koton ise internet mağazacılığının devam edeceğini belirtirken mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldığını duyurdu.

Bakan Albayrak "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendirdi Ekonomi Ekonomide yeni dönem! Uğur Civelek değerlendirdi Ekonomi Güneşe yatırımdan 30 yıllık kar Ekonomi Telekom operatörlerinden ortak açıklama Ekonomi