Belçika'da terör alarmı

Belçika'da en üst düzey terör alarmı sürüyor. Belçika Ulusal Güvenlik Konseyi, 4 saatlik toplantıda en üst düzey terör alarmının devam etmesini kararlaştırdı. Başkent Brüksel'de metro ve okullar çarşamba gününe kadar açılmayacak. Öte yandan operasyonlarda gözaltına alınan 21 kişiden 17'si serbest bırakıldı. Halen gözaltına olan 4 kişinin Paris'teki saldırılarla bağlantılı olduğu belirtiliyor.

Abone ol

Belçika'nın başkenti Brüksel'de "en üst terör tehdidi alarmı" devam ediyor.

Alınan güvenlik tedbirleri, Belçika Ulusal Güvenlik Konseyi toplantısında masaya yatırıldı. 4 saat süren toplantıdan terör alarmının devam etmesi kararı çıktı. Başkent Brüksel'de metro ve okullar çarşamba gününe kadar açılmayacak.

Belçika Başbakanı Charles Michel, "Muhtemel hedefler aynı. Toplu taşıma araçları, alış-veriş merkezileri ve sokaklar" dedi.

Halen tehdidin devam ettiğini vurgulayan Başbakan Michel, Paris'tekine benzer bir şekilde birçok kişinin aynı anda birçok yerde saldırı yapmasından korkulduğunu söyledi.

Öte yandan terör operasyonlarında gözaltına alınan 21 kişiden 17'si serbest bırakıldı. 4 kişi ise Paris saldırıları ile bağlantılı olmakla suçlanıyor.

ulusalkanal.com.tr

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Türkiye ziyaretini iptal etti! Dünya İran'da idamla yargılanan Zencani: İstanbul'a Gana'dan gelen altınlar sahte çıktı Dünya Şırnak'ta hain saldırı: 2 şehit Dünya Rusya: Türkiye uluslararası bir provokasyona dahil oluyor Dünya