MHP'li Oktay Vural cemaate siper oldu

MHP Gup Başkanvekili Oktay Vural, KPSS operasyonları karşısında cemaate siper oldu. Zaman Gazetesi Ege temsilciliğini ziyaret eden Vural, KPSS soruşturmasının algı operasyonu olduğunu savundu. Aslında kopya olayın hiç yaşanmadığını ileri süren Vural, operasyonların KPSS'yi kaldırmak için yapıldığını iddia etti.

Abone ol

7 Haziran seçimlerine doğru giderken MHP cemaatle ilişkilerini artırdı. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Zaman Gazetesi Ege temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette, F tipi örgüte yönelik operasyonları çarpıcı ifadelerle değerlendirdi.

Vural, soruların çalındığı iddiasıyla başlatılan 2010 yılındaki KPSS'ye ilişkin operasyonunun, algı operasyonu olduğunu savundu.

"Zaten bu konuda cumhurbaşkanı makamına yapılan arzda da, KPSS ile ilgili yapılan sınavın kaldırılmasına yönelik bir algı operasyonu yapılması için birtakım talepler vardı. Bunun asıl amaç ve hedefi, VIP torpil listesini meşrulaştırmaktır"

Oktay Vural, Emniyet içinde yapılanan F tipi örgüte yönelik operasyonların Türkiye tarihinin en büyük tasfiyelerinden biri olduğunu söyledi.

MHP'li Oktay Vural, cemaate yakınlığı ile bilinen "Kimse yok mu? Derneğine de hukuksuz bir operasyon yapıldığını iddia etti.

ulusalkanal.com.tr

Ali Babacan'a en çok o soru soruldu Gündem Akdeniz toplu mezara döndü! Gündem Ünlü ekonomist Güngör Uras: CHP'nin vaatleri biraz değil birazdan daha fazla abartılı Gündem Erdoğanlar gemi işini büyüttü Gündem