Afili Aşk final yapıyor! Afili Aşk 37. bölümde neler yaşandı? Afili Aşk final fragmanı izle! Afili Aşk 38. final bölüm fragmanı...

İki kere gün değişikliğine giden ve son olarak final kararı alan romantik komedi dizisi Afili Aşk'ta, seyircilerin istediği mutlu son hazırlanıyor! Ayşe hamile... Dizi 38. bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor. Afili Aşk 38. bölüm fragmanı izle...

Abone ol

Kanal D'nin sevilen romantik komedi dizisi Afili Aşk final kararı aldı. Önümüzdeki 38. bölümde ekran hayatına veda edecek.

Afili Aşk'ın son bölümünde; Ayşe, Kerem ile olmayacağını anlayınca Londra'ya dil eğitimi almaya gider. 1 ay içinde evlilik hazırlıklarına başlayan Ceyda, bu süreçte yaşadığı şeylerle Kerem'i bunaltır. O sırada ise Ayşe, Türkiye'ye geri döner.

Kerem, düğün günü evden kaçar ve atölyeye saklanır. Ayşe'de son kez evraklarını almak için atölyeye gelmiştir. İkili birbirlerini görünce çok şaşırır. Kerem, kaçma isteğini Ayşe'ye söyler. Ayşe ile koyu bir muhabbete giren Kerem, çaresizliğini gözler önüne sürer.

O sırada Ceyda ve bütün aile Kerem'i aramaktadır. İlk akıllarına gelen Ayşe'nin evinde aramak olur. Ayşe'nin atölyede olduğunu duyunca hemen cümbür cemaat oraya giderler. İkiliyi atölyede bulduklarında ise Ayşe camdan çıkarak hamile olduğunu haykırır.

Kerem bunu ilk kendisini kurtarmak için yalandan söylenmiş bir söz sansa da gerçekliğini anlaması uzun sürmez.

Kerem hemen havalara girmiştir. Çift, mutluluğa sonunda ulaşmıştır. Ceyda ise bu duruma hiç inanmamıştır.

Ayşe'nin hamilelik yalanı kısa sürede ortalığı ayağa kaldırır. Ceyda bu yalanı ortaya çıkarmak için bu defa çok sağlam adımlar atar. Ayşe'nin muayene için gittiği doktorun sahte olduğunu öğrenir ve yanında gerçek bir doktor getirir. Ayşe'yi muayene eden doktor gördüklerini açıkladığında ise başta Ayşe olmak üzere herkes şok olur. Peki Ayşe gerçekten hamile mi?

AFİLİ AŞK 38. FİNAL FRAGMANI

ulusal.com.tr

Serhat mezara girdi! Zümrüdüanka 8. bölüm izle... Zümrüdüanka 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Medya Bihaan Thapki'ye öfkeli! Aşk Bir Rüya 27. yeni bölümde neler olacak? 15 Mart Pazar 2020 Aşk Bir Rüya 27. bölüm fragmanı izle... Medya Babaanne geldi! İkimizin Yerine 555. bölüm fragmanı izle... İkimizin Yerine 555. bölümde neler yaşandı? İkimizin Yerine 15 Mart Pazar yeni bölüm... Medya Nadya casus! Arka Sokaklar 547. bölüm fragmanı izle... Arka Sokaklar 546. bölümde neler oluyor? Medya