Koyuncu davasında karar çıktı

Galatasaray'ın Florya'daki tesislerinin giriş kapısına sıkışarak hayatını kaybeden gazeteci Erkan Koyuncu davasında karar açıklandı. Sanığa "Taksirle ölüme neden olma" suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezası verildi. Sanığın mahkemedeki "İyi hal tutumunu" değerlendiren hakim, bu cezayı 15 bin 100 TL adli para cezasına çevirdi.

Abone ol

Galatasaray Spor Kulübü'nün Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki 5 tonluk giriş kapısına sıkışarak yaşamını yitiren gazeteci Erkan Koyuncudavasında karar çıktı.

İstanbul 31'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuksuz sanık Fatih D., taksirle ölüme neden olduğu gerekçesiyle 2 yıl 6 ay hapis cezası aldı.

İyi halden cezayı 2 yıl 1 aya indiren mahkeme, bu cezayı da 15 bin 100 TL adli para cezasına çevirdi. Mahkeme, sanığın cezasını da 5 yıl süre ile erteledi.

Mahkeme, hükmün gerekçeli kararını da yazdı. Kararda, "Sanık Fatih D.'nin atılı suçu işlediği ve asli kusurla bir kişinin ölümüne neden olduğu dosya kapsamında anlaşılmaktadır" ifadeleri yer aldı.

ulusalkanal.com.tr

Ekim ayına Levent Kırca damga vurdu Medya Bilim ve Ütopya bu ayki kapak konusunda İkinci Yeni’yi işliyor Medya İşte Deniz Çoban'ın yeni mesleği! Medya İpek Medya Grubu'nda 58 kişi işten çıkarıldı Medya