İsrail'de hükümet karşıtı gösteriler 8 ayı geride bıraktı

Salgın nedeniyle sıkılaştırılmış karantina ilan edilen İsrail'de hükümet karşıtı gösteriler sürüyor. Ülke genelinde sokaklara dökülen binlerce İsrailli, hakkındaki yolsuzluk davası ve Kovid-19 salgınını yönetemediği gerekçesiyle Başbakan Binyamin Netanyahu'yu istifaya çağırdı.

Abone ol

İsrailliler yine alanlara çıktı, Başbakan Netanyahu'yu istifaya çağırdı.

İsrail'de, Kovid-19 salgını nedeniyle arttırılan karantina önlemlerine rağmen hükümet karşıtı protestolar devam ediyor.

Ülke genelinde sokaklara dökülen binlerce İsrailli, hakkındaki yolsuzluk davası ve Kovid-19 salgınını yönetemediği gerekçesiyle Başbakan Binyamin Netanyahu'yu istifaya çağırdı.

Eylemlerin merkezi yine Batı Kudüs'teki başbakanlık konutu oldu. ''Suç Başbakanı'' yazılı tişört giyen göstericiler sık sık ''Netanyahu evine dön'' sloganı attı.

İsrail'de Netanyahu karşıtı gösteriler, 8 ayı aşkın süredir devam ediyor. Koronavirüs salgınında günlük vakaların yeniden artışa geçtiği İsrail'de en az 2 haftalık sıkılaştırılmış karantina uygulamasına geçilmişti.

Moskova'da üçlü buluşma: Putin, Aliyev ve Paşinyan 11 Ocak'ta bir araya gelecek Dünya Suudi Arabistan ve Katar arasındaki sınır kapısı açıldı Dünya Türkiye-AB ilişkileri: Cumhurbaşkanı Erdoğan AB Komisyonu Başkanı Von der Leyen ile görüştü Dünya Endonezya'da düşen yolcu uçağını arama çalışmaları devam ediyor Dünya