Toplanan milyonlarca "kapak" tekerlekli sandalyelere dönüştü

"Kapak olsun" diyen milyonlarca kişi, onlarca engelli ihtiyaç sahibini tekerlekli sandalye ile buluşturdu. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından başlatılan kampanyanın dağıtım töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

Abone ol

Birçok ünlü, Türkiye Omurilik Felçlileri için kamera karşısına geçti ve "Kapak olsun" dedi.

Kampanya kısa sürede ses getirdi, toplanan milyonlarca "kapak" tekerlekli sandalyelere dönüştü. İşte o sandalyeler de bugün ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Onlar için toplanan kapakların anlamı çok büyük. Çünkü, hepsi değil ama bazıları bu plastik kapak sayesinde özgürlüğüne kavuştu.

Törende duygu dolu anlar yaşandı. Aileler de, omurilik felçilileri de kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

İlk olarak 2011 yılında başlayan plastik kapak kampanyası, bugüne kadar ihitiyaç sahibi yüzlerce kişiye medikal ürün olarak ulaştırıldı.

Kapakların illa mavi olması gerekmiyor.

Kampanyanın sürdüğüne dikkat çeken Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya, yurttaşlardan daha fazla kapak bekliyor.

HABER: GÖKHAN ÇELİK - KAMERA: CANBERK HAZAR

ulusalkanal.com.tr

Gökçek, Rus milletvekilleriyle görüştü Gündem 4 ilde elektrik kesintisi Gündem Bekir Bozdağ'dan cinsel istismar tasarısı ve FETÖ'den tutuklananların sayısıyla ilgili açıklama Gündem 49 yaşını dolduran güvenlik korucuları erken emekli olabilecek Gündem