Vatan Partisi Ankara Milletvekili Adaylarını tanıttı

Vatan Partisi, Ankara Milletvekili adaylarını tanıttı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı toplantıya coşku hakimdi. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Şule Nazlıoğlu Erol, Mehpare Çelik ve İzmir Milletvekili Adayı Hulki Cevizoğlu'nun konuşmaları ayakta alkışlandı. Konuşmacılar Vatan Partisi'nin baraj problemi olmadığını belirtip, emperyalist güçlerin egemenliğine son verileceğini söyledi.

Abone ol

Vatan Partisi Ankara Milletvekili Adaylarını tanıttı. Yurttaşlar törene yoğun ilgi gösterdi.

Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, AKP'nin kuruluşunda ABD ve İsrail'in etkisini anlattı. Tüm yurtseverleri AKP'yi yıkmak için Vatan Partisi'ne çağırdı.

İzmir Milletvekili Adayı Hulki Cevizoğlu da mücadelenin günü birlik olmadığını belirtti. Diğer partilerin 7 Haziran'da hezimete uğrayacağını vurguladı.

Eski TRT Başspikeri ve Ankara Milletvekili Adayı Mehpare Çelik de söz aldı. "Talimatı doğrudan Attaürk'ten alıyoruz" dedi.

Şule Nazlıoğlu Erol da Vatan Partisi'nin iktidara yürüdüğünü söyledi.

ulusalkanal.com.tr

Miting gibi konferans! Gündem Soykırımcıların yeni yalanı! Hollanda Meclisi'nde kabul edildi Gündem PKK silah bırak"may"acak Gündem Vicdan mahkemesindeki yargılamanın sonucu! Gündem