Trabzonspor Başkanı'ndan dikkat çeken saldırı açıklaması

Fenerbahçe kafilesine düzenlenen saldırıyla ilgili Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Hacıosmanoğlu "Saldırıyı Trabzon'a mal edemezler. Bu bir üst aklın işidir" dedi ve ekledi "Saldırı İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nun evinin olduğu yerde düzenlendi".

Abone ol

Fenerbahçe kafilesine, farklı galibiyetle ayrıldığı Rize deplasmanından dönüşünde Rize - Trabzon yolunda düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar geldi.

Fenerbahçe'ye düzenlenen saldırıya tepki gösteren Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, telefonla katıldığı televizyon programında önemli bir ayrıntıya dikkat çekti.

"Saldırıya en ağır tepkiyi koyan biziz" diyen Hacıosmanoğlu "Böylesine bir olayı hiçbir Trabzonsporlu kabul etmez. Bundan sonra bizim de, herkesin de yapacakları vardır. Bunun sporla, adamlıkla, insanlıkla alakası yoktur" dedi.

"Bu olay sporla alakalı değil. Adli makamlar olayın detaylarını ortaya çıkarmalı. Liglerin ertelenmesini gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum." değerlendirmesinde bulunan Trabzonspor Başkanı dikkat çeken sözler sarf etti.

"Olayın olduğu yer, İstanbul Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nun evinin olduğu yerde. Saldırıyı Trabzon'a mâl edemezler. Bu bir üst aklın işidir. Bu işin içinde farklı bir şey var. Biz en başından beri futbolun sadece bir oyun olduğunu söylüyoruz. Zihniyet değişmediği sürece futbol da değişmez."

ulusalkanal.com.tr

AKP seçimlerde bu taktikleri kullanacak Gündem Tanesi 170 bin TL Gündem Gençlik oy verecek parti mi arıyor? Gündem İstifa eden müdür ilk kez konuştu! Kesintinin nedenini de açıkladı Gündem