Ankara'da PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon: Gözaltılar var

Ankara ve İstanbul'da bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar yapıldı. Ankara'da 11 İstanbul'da 12 kişi gözaltına alındı. Bazı şüpheliler de aranıyor.

Abone ol

Ankara ve İstanbul'da PKK'ya yönelik operasyonlar yapıldı, toplam 23 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele PKK'nın 15 Ağustos 1984 tarihinde gerçekleştirdiği ilk silahlı eyleminin yıl dönümünde nedeniyle bazı PKK'lıların eylem hazırlığında olduğunu tespit etti. Bu kapsamda operasyonların düğmesine basıldı. 18 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdildi.

7 ilçede yapılan operasyonlarda 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzeme ele geçirildi. 6 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

Ankara'da da PKK'nın gençlik yapılanmasına operasyon vardı. 15 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Aralarında HDP'nin iki ilçe eş başkanının da bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Diğer 4 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

ulusal.com.tr

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı açıkladı: Hepsi yasaklandı Gündem Eski Milletvekili Bayram gözaltında Gündem İstanbul Emniyeti'nde bıçaklı saldırı! Gündem Bodrum'da deprem (son depremler) Gündem