Ali Özgündüz: Zekeriya Öz ve Adil Öksüz yakalandı

Abone ol

CHP Parti Meclisi Üyesi ve eski milletvekili Ali Özgündüz, ulusalkanal.com.tr'ye yaptığı özel açıklamada, F tipi savcı Zekeriya Öz ve FETÖ'nün hava kuvvetleri 'imamı' Adil Öksüz'ün dün akşam Gürcistan Batum'da yakalandığını iddia etti.

Ulusalkanal.com.tr'ye konuşan Özgündüz şunları söyledi:

Bir restorantta yemek yiyen Türk vatandaşları, Türkçe konuşmalar dikkatlerini çekiyor. Konuşmanın içinde de 'ABD'ye gitmek' kelimelerinin geçtiğini fark ediyor. Daha sonra konuşmanın geldiği tarafa döndüğündeyse konuşan kişilerin Zekeriya Öz ve Adil Öksüz olduğunu görüyor. Daha sonra bu Türk vatandaşı Öz ile Öksüz'ün fotoğrafını çekiyor. Gürcü polisine haber veriliyor ve polisler restoranta geliyor. ve iki kişi gözaltına alınıyor. Öte yandan bizim konsolosların bilgisi var. Konuyla ilgili olarak dün akşamdan beri ilgili Türk bakanlıkları devrede.

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Öte yandan Zekeriya Öz ve Adil Öksüz ile ilgili olarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, "Zekeriya Öz'ün yakalandığı doğru değil" dedi.

ALİ ÖZGÜNDÜZ'DEN YENİ AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından yeni açıklama yapan Özgündüz, "Tekrar ediyorum Zekeriya Öz ve Adil Öksüz Batum'da gözaltında..Bakanlar ihmalkar davranmasın,gereğini yapsın yoksa altından kalkamazlar!.. Kaynaklarımdan yine teyit aldım..ABD ve AB'nin devreye girip şüphelilerin serbest bırakılmamaları için bu bilgileri paylaşıp uyarıyorum!." diye yazdı.

Özgündüz son yaptığı paylaşımda, "Eğer bu şahıslar hakkında kırmızı bülten çıkarılması için interpol nezdinde gereken girişim yapılmamış veya geç kalınmışsa vay halinize!.​" dedi.

Adil Can Sivrikaya

ulusalkanal.com.tr

Darbeci Gökhan Sönmezateş'in bu görevleri FETÖ-PKK ilişkisini gün yüzüne çıkardı Gündem 11 havalimanına yerden havaya roket atan sistemler kuruluyor Gündem ''Kaçmam'' dedi duruşma salonundan koşarak kaçmaya çalıştı Gündem TCSG-86 gemisinde görevli 10 asker gözaltına alındı Gündem