Medya kuruluşları TÜRKSAT ödemesinin ertelenmesini istiyor

Koronavirüs nedeniyle çoğu reklam yayını iptal edildi. Bu da radyo ve televizyonları vurdu. Kapanma riski olan medya kuruluşlarında çalışan yüzlerce kişi de işsizlikle karşı karşıya kaldı. Medya kuruluşları ödemelerinin ertelenmesini talep ediyor.

Abone ol

Reklam kampanyaları geri çekildi. Radyo ve televizyon yayınları büyük risk altına girdi.

Koronavirüs medyayı da etkisi altına aldı. Radyo ve televizyonlar asgari giderlerini bile karşılayamama riskiyle karşı karşıya kaldı.

Yüzlerce medya çalışanının ise akıbeti belirsiz durum böyle giderse çoğu işsiz kalacak.

Medya kuruluşlarını en çok zorlayansa TÜRKSAT ödemeleri...

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, sorunun Ekonomik İstikrar Kalkan Paketi'ne dahil edilmesini istedi.

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkan, zor bir dönemden geçildiğini vurguladı. Vergi, stopaj, SGK prim borçlarının ertelenmesini talep etti.

Türkkan, Ulusal Kanal'a uygulan reklam ambargosunun bir an önce kaldırılması gerektiğini belirtti.

ulusal.com.tr

Melek ile Saffet yakalandı mı? Sevdim Seni Bir Kere 142. bölüm izle... Sevdim Seni Bir Kere'de neler yaşandı? 25 Mart Çarşamba 2020 Sevdim Seni Bir Kere özeti… Medya Emre bebek yalanını öğrendi! Beni Bırakma 418. bölüm izle... 25 Mart Çarşamba 2020 son bölüm izle... Beni Bırakma 418. bölüm özeti… Medya Gülsüm her şeyi itiraf etti! Yemin 213. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 214. bölüm fragmanı izle.. Medya Sur çetesi tutuklandı! Öğretmen 4. bölümde neler yaşandı? Öğretmen 5. bölüm fragmanı izle… Medya