Ankara'daki acil zirve toplantısı başladı

Dağlıca'daki PKK saldırının ardından Başbakanlık Resmi Konutu'nda güvenlik zirvesi yapıldı. Konya'da Türkiye -Hollanda milli maçını izleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, maçı yarıda bırakarak Ankara'ya döndü. Zirvenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Abone ol

PKK'nın Hakkari Dağlıca'daki bombalı saldırısının ardınan başkentte güvenlik zirvesi toplandı.

Türkiye ile Hollanda arasındaki oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçını izleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, maçı yarıda bırakarak Ankara'ya döndü.

Zirveye, Başbakan Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın yanı sıra Başbakan Yardımcıları, Tuğrul Türkeş ve Cevdet Yılmaz, Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Selami Altınok, Adalet Bakanı Kenan İpek, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Mağdenoğlu ve AKP İstanbul Milletvekili Ali Sarıkaya katıldı.

Başbakanlık Resmi Konut’taki zirve yaklaşık 2 saat sürdü.

Zirvenin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.

ulusalkanal.com.tr

Dağlıca'da hava operasyonu başladı! Hedefler bir bir vuruluyor Gündem Hain saldırı sonrası Tayyip Erdoğan'dan ilk açıklama Gündem Davutoğlu programını yarıda kesti, Ankara'ya döndü Gündem İzmir'de 9 Eylül heyecanı Gündem