Ulusal Kanal'da yangın çıktı

İstanbul'daki Ulusal Kanal Merkezinde elektrik kesintisi kaynaklı yangın çıktı. İtfaiye anında olaya müdahale ederek durumu kontrol altına aldı. Maddi hasar oluştu.

Abone ol

7 Temmuz Salı akşamı saat 20:35’de İstanbul'daki Ulusal Kanal Merkezinde elektrik kesintisi kaynaklı yangın çıktı.

İtfaiye anında olaya müdahale ederek durumu kontrol altına aldı.

Ulusal Radyo Yayın Stüdyosu ile Ulusal Kanal'a yayın sağlayan kablo ve cihazlar hasar gördü. Olay esnasında bina içinde bulunanlar hızla tahliye edildi. Kimse zarar görmedi.

Olayın ardından Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan açıklama yaptı:

- "Değerli izleyicilerimiz, bugün kanalımızın yayın katında elektrikten kaynaklanan bir yangın çıktı. İlk müdahaleyi çalışanlarımızla yaptık. Radyo stüdyosu tamamen yandı. Can kaybı ya da yaralanma olmaması tek tesellimiz. İtfaiyemiz hızlıca müdahele etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangın sırasında Ulusal Kanal'a yayın sağlayan kablo ve cihazlar da zarar gördü. Kısa süre içerinde hasarı giderip yayını başlatmak için çalışıyoruz. Arayan soran tüm dostlara yürekten teşekkür ediyoruz"

DAYANIŞMA HEMEN BAŞLADI

Ulusal Kanal’da çıkan yangının duyulmasının ardından Ulusal Kanal Dostları hemen kanalın yöneticilerini ve kanalı arayarak desteklerini bildirdi. Yangının ardından imece başlatıldı.

DAYANIŞMA İÇİN HESAP NUMARASI:

İş Bankası Beyoğlu Şb.

1011-2078802

IBAN: TR19 0006 4000 0011 0112 0788 02

HESAP ADI: İLETİŞİM GÖN. GÖR. VAKFI

Sağlık Bakanı Koca'dan 13 il hakkında flaş açıklama Gündem "HDP kapatılsın" bildirisinden rahatsız oldular Gündem 9 PKK'lı etkisiz hale getirildi Gündem Prof. Dr. Haluk Özener: Marmara depreminde en çok İstanbul etkilenecek Gündem