Büyükdağlı, halkın sorunlarını dinledi

31 Mart'ta sayılı günler kala Vatan Partisi'nin Aydın ve Hatay'da büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları sahada ter döküyor. Mersin Tarsus'un en genç adayı Fırat Arkalı da milli mücadelenin seyrini değiştiren Nusret Mayın Gemisi önünden seslendi seçmenlere

Abone ol

Aydın'da Vatan Partisi adayları Salı pazarını dolaştı, Aydın halkının sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini anlattı.

Vatan Partisi Aydın Büyükşehir Belediye başkan adayı Yalçın Büyükdağlı ve Efeler Belediye Başkan adayı Gökhan Doğan, Salı pazarını dolaştı, Aydınlıların dertlerini dinledi.

Vatandaşlar, diğer adayların kendilerini yalnızca seçim zamanı ziyaret ettiğinden yakındı.

Aydın'ın ünlü tostçusu Cengiz Çelik ise görevdeki Büyükşehir ve Efeler belediye başkanlarına Gümrük Önü Çarşısı projesini anlatamadığından dert yandı. Tarihi ipek yolunun canlandırılmasına hiçbir adaydan destek bulamadığını anlattı.

Mersin'in en genç adayı O... Vatan Partisi'nin Tarsus Belediye Başkan Adayı Fırat Arkalı, 18 Mart Çanakkale zaferinin yıldönümü kapsamında Nusret Mayın Gemisi'nin önündeydi.

Tarsuslulara seslenen Arkalı, böyle oy istedi.

Vatan Partisi Hatay büyükşehir belediye başkan adayı Yunus Özgür Yıldırım ve Antakya belediye başkan adayı Av.Mehmet Çokluk yine birlikte seçim çalışmasındaydı.

Adaylar Hatay BARO başkanı Ekrem Dönmez'i ziyaret etti.

Görüşmede ranta dayalı belediyecilik sistemine karşı savaş fikri ve belediyelerin üretim alanlarına yatırım yapması öne çıktı.

ulusal.com.tr

Manisa'da kablo hırsızlarına tutuklama Yurt Tülin Oygür, Beypazarı, Gölbaşı ve Kahramankazan’da vatandaşlarla buluştu Yurt Denizli Acıpayam bölgesinde 180 deprem oldu Yurt Denizli Acıpayam'da 5.5 büyüklüğünde deprem! İzmir, Aydın ve Uşak'ta hissedildi! 4,1'lik bir deprem daha (20 Mart 2019 Çarşamba Kandilli Rasathanesi son depremler) Yurt