Köşk'te Irak trafiği

Çankaya Köşkü'nde de hareketli saatler yaşandı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, öğleden önce Amerika'nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Power'ı kabul etti. Gül, akşama doğru, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüştü.

Abone ol

Irak'taki IŞİD saldırıları ve Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'na yapılan saldırının ardından Çankaya Köşkü'nde de hareketli saatler yaşandı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, öğleden önce Amerika'nın Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Samantha Power ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Gül'ün görüşme trafiği akşam üzeri hızlandı. Gül, önce MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul etti. Çankaya Köşkü'nde yapılan görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Gül, Hakan Fidan'ın ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul etti. Görüşme basına kapalı olarak yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Danışmanı Ahmet Sever'den hükümet ve muhalefetin Irak'taki gelişmelerle ilgili tavrına ilişkin açıklama geldi. Sever, "Hükümetin muhalefet ile istişare ve bilgilendirme süreci başlatmasını, Ana Muhalefetin de koşulların hassasiyetini dikkate alarak TBMM'deki bazı girişimleri ertelemesini, memnuniyet verici bulmuştur" ifadesini kullandı.

ulusalkanal.com.tr

CHP gensoruyu geri çekti! Gündem ÖSYM'den LYS şoku! Gündem Ulaşıma zam!... Gündem Dışişleri'nden çok önemli uyarı! Gündem