Anti-emperyalist medya kuruluşları buluştu

33 ülkeden 230' Anti-Emperyalist yayın kuruluşunun üyesi olduğu İslami Radyo Televizyonlar Birliği 10'uncu genel kurulunu yaptı. "Medya Adaleti ve İfade Özgürlüğü" sloganı ile yapılan genel kurula Tahran, İstanbul, Kabil, Bağdat, Beyrut, Gazze ve Sana'dan düzenlenen özel oturumlarla tamamlandı. İran, Yemen , Suriye, Gazze'den bakanlar düzeyinde katılımın olduğu genel kurulda Ulusal Kanal'ı yönetim kurulu başkanı Adnan Türkkan temsil etti.

Abone ol

22'den fazla dilde yayın yapan, Anti- Emperyalit ve Anti Siyonist yayın çizgisinde birleşen 130 televizyon kanalı, 53 radyo istasyonu, 32 prodüksiyon kuruluşu, 9 haber ajansı yöneticileri İslami Radyo televizyonlar Birliği 10'uncu genel kurulunda bir araya geldi.

Cevrim içi gerçekleşen genel kurula üye ülkelerin medya kuruluşu yöneticileri Tahran, İstanbul, Kabil, Bağdat, Beyrut, Gazze ve Sana'dan düzenlenen özel oturumlarla katıldı.

İran Kültür ve İslami İrşad Bakanı Seyid Abbas Salihi, Yemen Enformasyon Bakanı Daif el Şami, Suriye Enformasyon Bakanı İmad Sarah ve Gazze'deki hükümetin Enformasyon Dairesi Başkanı Selame Maaruf Genel Kurul'un da katıldığı toplantıda Ulusal Kanal'ı yönetim kurulu başkanı Adnan Türkkan temsil etti.

"Medya Adaleti ve İfade Özgürlüğü" başlığıyla yapılan genel kurul toplantısında birliğin yeni dönem yönetim kadrosu belirlendi.

Birliğin mevcut genel sekreteri Ali Kerimiyan, İslami Radyo Televizyonlar Birliği genel sekreterliğine oy birliği ile yeniden seçildi.

Sözleşmeli tarım için kanun teklifi geliyor Gündem Kamuda tasarruf dönemi: Genelge Resmi Gazete'de yayımlandı Gündem Meral Akşener: ''Danıştay'ın kararı fantastik'' Gündem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: ''Suriye için Rusya ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz'' Gündem