Rusya Savunma Bakanlığı açıkladı: Rusya 10 IŞİD hedefini bombaladı

Rusya Savunma Bakanlığı, IŞİD'in 'kalesi' Rakka'ya bağlı Tabka'da ve İdlib vilayetindeki hedeflere operasyon düzenlendiğini açıkladı.

Abone ol

Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, son 1 günde IŞİD hedefleri üzerinde 20 uçuş gerçekleştirildiğini ve toplamda 10 hedefin vurulduğunu duyurdu.

Konaşenkov “Su-34 bombardman uçakları ile IŞİD’in Tabka kenti yakınlarındaki özel eğitim kampı ve cephaneliğine saldırıldı. Cephanelikte meydana gelen patlama sonucunda, teröristlere ait tüm eğitim kampı yok edildi” ifadelerini kullandı.

İdlib vilayetinde de 4 komuta merkezini, 1 cephanelik ve 5 zırhlı aracı hedef alındı. Konaşenkov “İdlib’deki saldırıyı Su-25 jetleri gerçekleştirdi. Saldırı sonucunda örgüte ait gizlenme yerleri ve patlayıcı madde üretim yeri imha edildi” dedi. (sputnik)

Avrupa ülkesinde sel felaketi: En az 10 ölü Dünya Macaristan Başbakanı Victor Orbân’ın kurumsallaşmış cehaleti Dünya Kapıyı katil açtı anne yıkıldı: Dilara banyoda! Dünya ABD hastane bombaladı: 9 ölü, 37 ağır yaralı Dünya