7 Aralık 2017 Perşembe (yarın) İstanbul'da okullar tatil mi? Son dakika kar tatili açıklamaları

İstanbul'da dün etkili olan ve bugün de etkisini sürdüren soğuk hava ile karla karışık yağmur sonrası öğrenci ve veliler, 7 Aralık 2017 Perşembe (yarın) İstanbul'da okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Peki, İstanbul'da yarın okullar tatil mi?

Abone ol

İstanbul'da dün gece ara ara yağmaya başlayan karla karışık yağmur bugün de etkisini sürdürüyor.

Soğuk havanın da etkili olduğu kentte bugün hava sıcaklığının en düşük 3, en yüksek 7 derece olacağı tahmin ediliyor.

BOLU'DA YOĞUN KAR VAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından pazartesi günü Bolu için yapılan kar yağışı uyarısında "Bolu'da bu akşam saatlerinde yağmurla başlayacak yağışların, yarın (Salı) sabah saatlerinde kar yağışına dönmesi ve Çarşamba akşam saatlerine kadar etkili olması, kent merkezinde 10-20 cm. yüksek kesimlerde 20-50 cm. kar örtüsü yapması beklendiğinden kar yağışı, buzlanma ve don olayından dolayı ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denilmişti.

AKOM DA UYARDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) da İstanbul için karla karışık yağmur ve kar yağışı uyarısında bulundu. AKOM tarafından paylaşılan hava tahmin raporuna göre karla karışık yağmurun etkili olduğu İstanbul'da bugün 2 ila 5 kilogram arasında yağış bekleniyor.

İSTANBUL'DA 7 ARALIK 2017 PERŞEMBE OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul'da bugün etkili olan karla karışık yağmur sonrası veliler ve öğrenciler internette '7 Aralık 2017 Perşembe (yarın) İstanbul'da okullar tatil mi' sorusunun cevabını arıyor. Bugün okulların tatil edilmediği İstanbul'da yarın okulların tatil olup olmayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.

'7 Aralık 2017 Perşembe (yarın) İstanbul'da okullar tatil mi' sorusuna cevap niteliğinde yetkili kişi veya kurumlardan gelecek her türlü açıklamayı haberimizden takip edebilirsiniz.

ulusal.com.tr

7 Aralık 2017 Perşembe (yarın) Düzce'de okullar tatil mi? Son dakika Yığılca kar tatili açıklamaları Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu Gündem FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon: 47 gözaltı Gündem İstanbul'da IŞİD operasyonu Gündem