PKK terörüne karşı birlik için milli kuvvetler ayağa kalkıyor

Yarın 30 Ağustos Zafer Bayramı. Türk milletinin, Kurtuluş Savaşı'nda emperyalizme karşı kazandığı zaferin 93. yıl dönümü. Başbakanlığın terör olaylarını gerekçe göstererek kutlamaları yasaklamasına rağmen Türkiye'nin milli kuvvetleri yarın tüm yurtta meydanlarda olacak. Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yurdun dört bir yanı "Hepimiz Mehmetçiğiz" sloganları ile yankılanacak. Türk milleti teröre karşı Büyük Taarruzu başlatacak.

Abone ol

19 Mayıs, 29 Ekim, 10 Kasım... Türkiye'nin milli kuvvetleri bu kez 30 Ağustos'ta meydanlara çıkıyor.

Başbakanlık genelgesiyle "terör olayları" gerekçe gösterilerek kutlamalar yasaklandı. Ancak demokratik Kitle örgütleri bölücülüğe karşı bir araya geliyor. Türkiye Gençlik Birliği, Türkiye sanatçılar birliği, Emekli Subaylar Derneği, Cumhuriyet Kadınları Derneği , Vardiya Bizde Platformu ve Gaziler PKK terörüne ve ABD emperyalizmine karşı Zafer Bayramında tek yumruk olacak.

Ankara'da buluşma adresi Güvenpark. Etkinlik saat 17.00'de başlayacak. Başkent, binlerce kişinin "Hepimiz Mehmetçiğiz" sloganları ile yankılanacak.

İstanbul'da adres Kadıköy. Emperyalizme ve bölücü teröre karşı kararlılık sloganları Kadıköy'de Bağdar Caddesi'nden yükselecek.

Vatan Partisi, TGB, Cumhuriyet Kadınları derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Onuncu Köy Derneği, Türkiye sanatçılar birliği, Vardiya Bizde Platformu ve Gaziler tarafından düzenlenen etkinlik saat 18.00'de başlayacak.

YÜRÜYÜŞ SAATLERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Kitle Türk bayraklarıyla Şaşkın Bakkal'dan Göztepe'ye kadar yürüyecek. Ankara ve İstanbul'un dışında Türkiye'nin dört bir yanında vatansecerler de meydanlarda olacak.

ulusalkanal.com.tr

Sıkıntılar had safhaya ulaştı! Öğrenciler üniversite kayıtlarını dondurdu Gündem Binler uğurladı Gündem Şehit, asker selamıyla karşılandı Gündem Davutoğlu'ndan "HDP'li seçim kabinesi" açıklaması Gündem