1. Meclis'e bayrak asan gaziler: Sorumlu AKP ve Erdoğan’dır

PKK terörüne yurdun dört bir yanında tepki yükselirken bu kez aynı mücadelede kollarını, bacaklarını kaybetmiş gaziler Ankara'da harekete geçti. Birinci Meclis önünde basın açıklaması yapan güneydoğu gazileri meclisin bahçesine Türk bayrağı asdı. Gaziler yaşanalardan AKP iktidarını ve açılım sürecini sorumlu tuttu.

Abone ol

Güneydoğu gazisinin Birinci Meclis'in bahçesine astığı o bayrak için kimi toprak altına girdi kimi de kolunu ve bacağını verdi. Gaziler Siirt'te 8 askeriş şehit olduğu saldırı üzerine açıklaması yaptı. Gaziler yaşanan acılardan AKP iktidarını sorumlu tuttu. "Terör örgütüyle pazarlık yapanlar, bu ülkeye barış değil savaşı getirdiler” sözleriyle iktidarı eleştirdiler. Meclise bayrak asan gaziler, “Bu tablonun sorumlusu AKP ve Erdoğan’dır” dedi. Gaziler adına yurttaşlara Güneydoğu Gazisi Hüdaverdi Mercan seslendi. Eylem sonrası Ulusal Kanal’a konuşan gaziler de, AKP’nin sürdürdüğü çözüm sürecine sert tepki gösterdi.

HABER-KAMERA: TANSEV KARA

ulusalkanal.com.tr

'Sarısülük davası başka yerde yapılsın' talebi Gündem Ak Saray'dan açıklama: Yaşanan sıkıntıların vebali... Gündem Davutoğlu: Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye çağrıda bulunuyorum Gündem Dolar dış borcu vurdu Gündem