Eyleme gitti, protesto edildi

Pegida karşıtı protestolara destek için Almanya'ya giden AKP milletvekili Metin Külünk'ün kendisi protesto edildi. Yeşil sermaye mağduru bir gurbetçi "Hakkımı helal etmiyorum Tayyip sana" diye bağırdı. Külünk, gurbetçiyi sakinleştiremeyince yanından uzaklaşmak zorunda kaldı.

Abone ol

AKP Dışilişkiler'den sorumlu genel başkan yardımcısı ve milletvekili Metin Külünk, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için bu ifadeleri kullanan gurbetçiyi önce sakinleştirmeye çalıştı. Ancak başarılı olamayınca arkasını dönüp bölgeden uzaklaştı.

Külünk, Pegida karşıtı protestolara destek vermek için Almanya'nın Köln kentine gitti. Külünk, eylemde yeşil sermaye mağdurunun protestosuyla karşılaştı.

Yeşil sermaye mağduru olduğunu belirten Hanifi Doğan, önce tepkisini Külünk'e dile getirdi. "Cami yapımına yardım" bahanesiyle yaklaşık 1 milyon Mark dolandırdığını belirten Doğan, Külünk'le bir süre konuştu.

Doğan, daha sonra ellerini havaya kaldırdı ve "Hakkımı helal etmiyorum Tayyip sana" diyerek bağırdı.

Külünk, sarılarak Doğan'ı sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı.

AKP'Li Külünk, daha sonra "Cumhurbaşkanımıza haksızlık yapıyorsun" diyerek gurbetçinin yanından uzaklaştı.

13 Şubat’a dava açıldı! Gündem AKP öğrencileri izleyecek! Gündem İstanbul'da okullar tatil Gündem Davutoğlu’ndan 4 eski bakan savunması Gündem