Özge'ye Türkiye'den destek yağdı

Antalya'da babasının yaptığı düzenekle yürümeye çalışan 3 buçuk yaşındaki Özge'ye Türkiye'den destek yağdı. Özge artık Kepez Devlet Hastanesi'nde fizik tedaviye başladı. Doktorların ve hemşirelerin sevgilisi haline gelen Özge önümüzdeki günlerde tedavide büyük adımı atmış olacak.

Abone ol

Türkiye 3 buçuk yaşındaki Özge Yıldırım'ı bu görüntülerle tanıdı... Maddi imkansızlıklar nedeniyle babasının yaptığı düzenekle yürümeyi öğreniyordu.

Özge daha 6.5 aylıkken Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde dünyaya geldi. Prematüre bebek, yeterli kuvöz olmadığı için bir özel hastaneye sevk edildi. Damar yolu henüz iyi olmadığı için bebeğin sol dizinin altına kateter takıldı. Ancak bu işlem Özgenin hayatını değiştirdi. Ayağı kangren oldu ve kesildi.

Doğrama ustası olan baba Ali İhsan Yıldırım'ın rehabilitasyon merkezlerine parası yetmedi. O da kızına yürütmeyi öğretebilmek için bu düzeneği yaptı. Bu görüntüler yankı buldu. Yıldırım ailesine destek yağdı, devreye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da girdi.

Babanın ilk istediği soumluların cezalandırılması oldu. Yıldırımın'ın Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz ile görüşmesi sağlandı.

Özge şimdi daha mutlu... Çünkü tedavi süreci başladı.

Kepez Devlet Hastanesi'nde fizik tedaviye başlayan Özge önce kontrolden geçti, ardından rehabilitasyon merkezine alındı.

Özge'ye yeni protez takılcak. Çünkü kullandığı cihaz diğerine göre kısa... Hastane başhekimi Adil Gökmen, Özge'nin önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağını söyledi.

Özge doktar ve hemşirelerin sevgilisi oldu.

ulusalkanal.com.tr

Akıncı: Tek çözüm federasyon Gündem Ankara-Moskova ilişkileri için Economist 'NATO için kaygı verici' diye yazdı Gündem CHP'den Gül'ün açıklamalarına ilk tepki Gündem Turkcell'den müşterilerine 1 GB internet hediye Gündem