Görev Vakfı yeni başkanını seçti

Genel Başkan Mustafa Pamukoğlu’nun vefatıyla sarsılan Görev Vakfı, yeni döneme kaldığı yerden hazırlanmaya başladı. Genel Başkanlığa seçilen Erkan Önsel, Pamukoğlu’nun attığı çağdaş temelleri daha da büyüterek vakfı yükselteceklerini söyledi.

Abone ol

Ercan Küçük / Aydınlık

Erkan Önsel’in Genel Başkan seçildiği toplantıda diğer yönetim kurulu üyeleri şu şekilde belirlendi:

Yalçın Büyükdağlı: Başkan Yardımcısı

Çağdaş Cengiz: Üye

Şule Perinçek: Üye

Serhan Bolluk: Üye

Vakfın Ankara İl Sorumluluğu görevine ise Aykut Diş atandı. Aralık ayında Genel Kurul'un toparlanacağı vakfın yeni Genel Başkanı Erkan Önsel, vakıf bünyesindeki Aydınlık ve Ulusal Kanal’ın Türkiye'nin birlik ve bütünlük mücadelesindeki yerini vurguladı. Kurumların büyük bir atağa gireceğinin mesajını veren Önsel şunları söyledi:

“Başkanımız Mustafa Pamukoğlu’nun ani ölümü hepimizi adeta şok etti. Onu her zaman şükranla anacağız. Vakfımızın kuruluşundaki öncülüğünü unutmayacağız. Attığı çağdaş temeli koruyarak daha genişleterek vakfımızı yükselteceğiz.

AYDINLIK VE ULUSAL KANAL ATAĞA KALKACAK

Görev Vakfı bünyesinde Aydınlık ve Ulusal Kanalımızı, Türkiye’nin Amerika ve İsrail tarafından kuşatıldığı bir dönemde medya içerisinde en önemli kurumlar haline getiriyoruz. Çünkü batı kuşatması Amerika ve İsrail kuşatması vatanın birliği ve bütünlüğü çerçevesinde Türkiye’mizde medyada doğru ve gerçek haberleri sunma ve milletin mücadelesine önderlik etme görevleri var. Buna uygun yeniden bir yapılanma ve atak içerisinde olacağız. Görev Vakfımız şimdi yeni dönemde bu kurumlarımızın güçlendirilmesini esas alıyor. Onların ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oluyor ve bunu gerçekleştireceğiz. Çok önemli bir süreç içerisine girdik. Milletin aydınlanması dahil olmak üzere millete yol gösterme konusunda Ulusal Kanal ve Aydınlık’ın büyük bir atak içerisine girmesi gerekiyor. Vakıf bunları gerçekleştirecek. Şimdi görev zamanı haydi hep birlikte görevlerimize sarılalım.”

ulusal.com.tr

26 Ekim 2020 Ulusal Kanal Yayın Akışı Medya 25 Ekim 2020 Ulusal Kanal Yayın Akışı Medya 24 Ekim 2020 Ulusal Kanal Yayın Akışı Medya 22 Ekim 2020 Ulusal Kanal Yayın Akışı Medya